Bodrums Utbud
Hotell
Bodrum har många av de finaste lyx hotell i världen.Bodrum har logi för alla smaker och budgetar runt sin vackra stadskärna, de lugnaste platserna att bo är i backarna mot öster och väster om staden. Det finns många slags hotell i Bodrum och runt ön som passar alla behov. Det finns många valmöjligheter i Bodrum från pensionat till 5 stjärniga hotell. Vanligtvis är hotell mycket små i centrum. Men runt i centrum finns det många 5-stjärniga och rymliga hotell.
Turgutreis är en idealisk plats för människor som vill dra nytta av att vara i centrum och samtidigt stanna i 5-stjärniga hotell.

Ett lite urval av hotell - det finns många - från den
ultimata lyxen till enklare boende
Shopping
Bodrum kan skryta med mer shopping än någon annanstans på den Turkiska Rivieran.

Shopping är ett riktigt roligt i Bodrum med otroligt utbud av butiker överallt. Först av allt, missa inte de lokala öppna marknader där du kan hitta något du kan tänka såsom färsk frukt och grönsaker, byn som är livsmedel, textilprodukter, blommor, fåglar etc. Pruta och erbjud mycket attraktiva priser för sina produkter.


Bodrum erbjuder oändliga möjligheter till shopping. Kombinationen av sol och shopping gör staden Bodrum ett särskilt lockande semestermål. Det finns ett antal turkiska basarer och färgstarka butiker spridda över hela centrala Bodrum, vilket gör denna plats så att den känns som en gigantisk marknad eller köpcentra.


Hamnen området Bodrum, nära Yacht Club och Neyzen Tevfik Caddesi, är också hem för ett bra val av butiker som säljer turkiska mattor, om du har plats i din resväska.

Restauranger
Det turkiska köket är ett av de bästa i världen och valet av Bodrum återspeglar detta.

Du kan smaka olika populära kök här. Du kommer att erbjudas de bästa italienska, thailändska, kinesiska, mexikanska, europeiska, turkiska kök och mat från havet, från enkla måltider till ren gourmet högtider. Fisk är alltid en favorit i kustområden och prissätts efter vikt. Smakfulla ”meze” traditionellt tillsammans med ett glas raki för att vässa aptiten. Det finns oerhört många restauranger, vi kommer att visa länkar till några av dem.


Ett lite urval av de många intressanta och mysiga restaurangerna som finns i Bodrum - mycket bra mat
Restauranger och hotell runt halvön inom kort
Nöjesliv
Bodrum är synonymt med nattliv. Turkiets mest vibrerande, liberala stad startar sällan innan midnatt. Klubbarna har för alla smaker från stora diskotek och flytande klubbar till små jazz ställen och gay barer.

Nattlivet i Bodrum är något väldigt speciellt. Även turkarna rankar Bodrum som nummer 1 före Istanbul som nummer 2. Bodrum har förmodligen fler barer per yta än andra ställen i Turkiet, och som tilltalar alla smaker. Bland dem är intima kaféer utmed havet och med magnifik utsikt över den belysta borgen.

Bodrums nattliv är det mest livliga längs Egeiska havet. Levande musik, lokala och internationella DJ: s och show dansare är erbjuds, komplett med dimm maskiner och laserljus shower.
Varje Bodrum vik har sina eget nattliv.

Turkbukku är den mest kända. Den består av en kaj med barer, klubbar och salonger.
Nedan listas några av de frekventerade ställena, det finns ett otroligt utbud, detär bara att testa sig fram "by walking" !