Türkbükü

Välkommen till Türkbükü
Gölköy och Türkbükü är en del av samma kommun, men har mycket olika vibrafon och charm. Ligger på den norra delen av halvön, där en stor vik sammanflätar de Turkbuku och Gölköy.

Turkiets mest populära plats för underhållning och semester under de senaste åren, där jetset från Istanbul/Ankara blandas med internationella celebriteter och stjärnor.
Vi kommer dock att presentera objekt under namnet "Turkbuku"

Men för 20 år sedan var det en enkel fiskarby och kunde endast nås vattentvägen. Om man går runt här, kan man träffa berömda människor från tv, film och riktigt rika som kommer med sina stora yachter. De kommer ofta hit, vissa har ett sommarhus i Göltürkbükü.

Göltürkbükü är mycket grönt, till exempel finns det vackra tallskogar på kullarna och mandarin träd längre ned.

Türkbükü kallas ofta för “det lilla paradiset"

Mysig ort med havsnära restauranger och harmonisk miljö - med mycket kändisar och rika människor från hela världen !
Türkbükü, 22 km från Bodrum med bil, är en tillflyktsort för alla dem, som vill tillbringa en lugn semester eller en lugn dag långt borta från människorna massorna och buller i Bodrum. Det tar bara 20 minuter till Bodrums centrum med minibussar (dolmus).

På grund av kändisar och mycket rika personer har priserna trissats upp och detta har gjort att villor/lägenheter ligger en hel del högre än på andra ställen på Bodrum halvön.

De bryggor av trä, som sträcker sig ut i havet, används av hotell och restauranger, som bad och sol plats under hela dagen. Med skymningen börjar dessa bryggor få en ny skepnad i form av restauranger och barer, då man ställer upp bord och stolar, sätter fram ljus och enorma fat, som står på sandstranden, antänds.

Vi på Bodrumliving kommer inom kort att presentera attraktiva lägenheter och villor i detta rofyllda område !

Bilder från BodrumLover hos Flickr