• Villor och lägenheter på Bodrum halvön
  • Villor och lägenheter på Bodrum halvön
  • Fantastiskt Båtliv och Marinor
  • Villor och lägenheter på Bodrum halvön
  • Golf runt Bodrum
  • Villor och lägenheter på Bodrum halvön
  • Villor och lägenheter på Bodrum halvön
  • Villor och lägenheter på Bodrum halvön

Varför köpa på Bodrum halvön ?

Det som sätter Bodrum området före andra turkiska semester destinationer är dess arkitektur. Turkiet är ju rikt på städer med attraktiva gamla kvarter, men få behåller sin traditionella stadsstruktur så intakt som Bodrum halvön. Detta är vi skyldiga en 1970 års lagstiftning som förklarade hela området en historisk konservering/kultur zon, det förbjudet att uppföra byggnader på mer än två och en halv våningar och det måste anges att nybyggnation skall harmonisera med den traditionella miljön. Mycket av marken i området är skyddad och otillgänglig för byggnation.

Bodrum området innebär stora möjligheter för en smart investerare. Priserna på fastigheter i Bodrum kommer att stiga till följd av öppnandet av nya golf banor. Golfare runt om i världen har traditionellt varit en viktig faktor för värdet av egendom, och golfbanor på Bodrum halvön blir inget undantag. Med tillkomsten av nya golfbanor, byggandet av nya småbåtshamnar i området och andra förnyelseprojekt pågår, stiger fastighetspriserna i Bodrum, men utgör fortfarande en stor värdetillväxt för pengarna jämfört med andra Medelhavsländer såsom Spanien, Frankrike och Italien. Priserna kommer på sikt att stiga för att konkurrera med Spaniens Mallorca och Frankrikes Saint Tropez regioner, enligt egendomsexperter. De ökade fastighetspriserna väntas fortsätta tills den når den nivå av konkurrerande länder.
Med sina vitkalkade hus och chica nattliv lockar Bodrum dem som söker avancerad äganderätt till överkomliga priser. Ett ökat intresse för området gör att man kanske måste agera nu. Genom att investera i Bodrum egendom nu, kan investerare garantera sig en hälsosam avkastning under de kommande åren. Bodrum ligger nära 3 av Turkiet största flygplatser - Izmir, Dalaman och Bodrum.

Bodrum stad är känd för sina restauranger, Yacht Marina, shopping, feststämningen och bohemiska livsstil, men runt halvön olika städer och byar har något annat att erbjuda. Avskilt vikar, golf, natur, naturreservat, historiska platser, dykning, segling, ridning och bördiga dalar finns. Bodrum är utan tvekan en av de mest tilltalande regioner för dem med pensionering i åtanke. Landsbygden är vackert skrudad med olivlundar och vitkalkade hus. De flesta investerare köper i städer och byar längs Bodrum halvön. Känt som Turkiets "St. Tropez" är det ett område med naturlig skönhet med berömda monument såsom Bodrum Castle som hyser skatter från forntida skeppsvrak i sitt museum och landmärken fulla av historiska skatter spänner 10 000 år inklusive Mausoleum av Halicarnassus som var en av de sju underverk i den antika världen.
Bodrum själv är en av de mest sofistikerade platserna i Turkiet. Ursprungligen en liten fiskeby stad, staden har spridit sig ut från sitt historiska centrum men behåller ändå sin atmosfär med ett långt promenadstråk, inne i trånga kvarteren eller längs den långa strandpromenaden och som har mycket att erbjuda i form av barer, restauranger och fina, exklusiva båtar.

Bodrum är en plats som om man en gång besökt, återkommer till och besökare drömmer om att äga en fastighet här. En typisk Bodrum egendom är gjord av sten med platta tak, vanligen två våningar hög och med inre gårdar. Nya fastigheter har ofta byggts baserat på den gamla stilen, men väl inne, finns alla de krav man ställer för ett modernt hem.

Med så mycket att erbjuda Dig i sökandet efter den perfekta solsemestern, vitaliteten i Bodrum, halvöns skönhet med dess många stränder, hittar Du säkert Ditt idealiska boende i Bodrum. Diskussioner med flygbolag att starta med fler flygningar till Bodrums flygplats, gör detta till en mycket spännande tid. Utöver att vara en perfekt destination för Ditt semesterhem, erbjuder egendomen också bra hyrespotential. Turistströmmen fortsätter att stiga för varje år, plus att många hem på Bodrum halvön kommer att vara av intresse för det turkiska folket, angelägna om att komma undan värmen i städerna under semestermånaderna.

Vi arbetar tillsammans med investerare, betrodda byggare, andra aktörer och i vissa fall med lokala turkiska mäklare. Vi har möjlighet att förhandla för Dig de bästa erbjudandena, vilket gör det möjligt för oss att ge dig det bästa objektet från en expanderande marknad.

Välkommen till Bodrum

Rolf Lundbäck

Mobil: 070 576 9594
Skype namn = rlundbeck
rolf.lundbeck@gmail.com

Bodrum location

Bodrum

Högklassiga hus och lägenheter
De flesta med havsutsikt
Bra seriösa byggare - Hög kvalite